Övergången till riktiga pengar


 Övergången till riktiga pengarSilver kan du växla till riktiga pengar, det verkliga värdet av lagring, med utsikter om en betydande ökning av priserna i framtiden, eftersom den nuvarande cykeln fortsätter. Skydda dig själv och din familj genom att köpa silver med dess inneboende värde.Guld och silver i historien av mänskligheten tillbaka till dess rätta värde.

Ser tillbaka, är vi redo att upprepa händelserna den stora depressionen och 1970, när ägarna av ädla metaller var på hästryggen.

American Eagle Silver Mynt

American Eagle silvermynt.

Guld  för vanliga människor

Priset gör silver mycket mer tillgängliga för den genomsnittlige medborgaren i världen än guld. P.g.a hög priset på silver, kommer investerare att fortsätta att röra sig bort från alla fastigheter, aktier och obligationer.

Tillgången på silver kommer att börja visas i nyheterna och delta i det kommer att bli mer och mer omfattande.

 Bästa försäkringEn kort analys av situationen visar snabbt att det är ägarna till metaller, som silver, i tider kvar i vinsten . Även om du tror att ett sådant scenario är osannolikt, kommer ägandet av fysiska silver ger dig möjlighet att inte bara skydda din förmögenhet, men också avsevärt öka dess storlek. Liksom i fallet med en försäkring, är sannolikheten för händelsen låg, men om en brand hade uppstå fördelarna uppväger kostnaderna i sin helhet.

Vid nuvarande Silver försäkring är mycket billigt i förhållande till storleken av rikedom, vilket kommer att hjälpa till att hålla det, om historien faktiskt upprepas.

Silver - är mycket mer än bara en monetär metall -har  industriella och medicinska tillämpningar.

Till skillnad från guld Silver har hundratals industriella och medicinska tillämpningar, och dess användning ökar. Molekylstruktur och kemiska egenskaper gör det helt unikt objekt.

Det är den bästa ledare av elektricitet och värme, och har bästa reflektionsförmåga.

Under de senaste två decennierna har dess användning ökat markant och innehåller en mängd elektroniska och digitala produkter, medicinsk utrustning på grund av antiseptisk och även kläder. Mobiltelefoner, kameror, bärbara datorer, speglar, bildskärmar, etc. innehåller små mängder av silver, som aldrig uppdateras och inte kommit till användning.


Mindre fysisk marknad och hotade bestånd

Papper silver marknadskrafterna verkar mer förekommande än det är i verkligheten, även om förslaget i de fysiska marknaderna är faktiskt mycket begränsad .
 
Osäkerhet om framtida tillgången

Mycket  silver i världen kommer från länder som är kända för politisk instabilitet, strejk, och underutvecklade ekonomier. I Mexiko och Peru, den största delen av produktionen, men i båda länderna den bräckliga politiska systemet och primitiva infrastruktur som inte tillåter att införa betydande förbättringar i produktionen.

Flera länder i Sydostasien ingår också i denna lista, och det är samma problem i termer av försörjningstrygghet. Geopolitisk instabilitet kan snabbt orsaka nationalisering (som till exempel nyligen i Bolivia), strejker eller sammanbrott av infrastruktur (på grund av frekventa översvämningar, brand, teknik, defekter, etc), - som alla kan avsevärt begränsa utbudet.


Efterfrågan i utvecklingsländerna

Kina och Indien - två stora marknader, där befolkningen lider en outsläcklig törst efter guld och silver.

Dessutom, Kina och Indien - är en av de största outnyttjade marknader för konsumentelektronik och industriella tillämpningar. Under det kommande årtiondet, efterfrågan på elektriska apparater och tekniker, som använder silver, bör utvecklingsländerna ökar.

 Slut på manipulation

Den mest uppenbara formen av manipulation anär priset på silver manipuleras med terminskontrakt som handlas på börsen COMEX.  Silver som handlas på en genomsnittlig dag är vanligtvis högre än antalet ounces silver i tiotals och hundratals gånger.

Exponera papper tillgångar

Om manipulation av priset på terminer ger en möjlighet för storbankerna att undertrycka priser, börshandlade fonder (ETF) och andra derivatinstrument idag lockas in i dessa system massor. Dessa verktyg tar bort från efterfrågan på fysiska silver tillgänglig för leverans i oprioriterade papper i form av aktier eller certifikat.

Det är ingen slump under de senaste tio åren fanns dussintals ETF, pooler, intyg osv som annonserar deras tillgänglighet, och till professionella investerare. Låt inte lura dig - det är bara papper instrument och kampanjen i allmänhet ETF framgångsrikt drivit miljontals nya investerare i fonderna, vars karaktär de inte förstår. Därför är inköp av fysiska metaller och äkta försvar sig för dig i mer än ett par klick bort.

Förhållandet guld / silver

Slutligen, den längsta undertryckande indikator - förhållandet mellan guld / silver (antal ounces silver som du kan köpa en uns guld). Även om detta förhållande varierat under de senaste 2.000 åren, återgår alltid till sitt historiska genomsnitt - 12. Tänk på den enorma potentialen för investerare som köper silver när förhållandet är på nuvarande nivåer. Den nuvarande tillgången på silver gör den till en av de mest undervärderade tillgångar i modern historia.